To smo mi

Fresh Ekspress je vrhunski servis za hemijsko čišćenje. Čistimo brzo, temeljno i precizno, jer računamo da našu uslugu ne plaćate samo novcem, već i vremenom, koje nastojimo da vam uštedimo, i poverenjem, koje se trudimo da zaslužimo.

Najmodernija oprema i najbolje lokacije, uglavnom u sklopu velikih šoping molova, dobra su osnova za konkurentnost, ali istinski kvalitet naše usluge obezbeđuje profesionalan i posvećen radni kolektiv, koji posao obavlja odgovorno i s ponosom.

Zahvaljujući njima možemo svakom ko dođe kod nas da garantujemo vrhunsku uslugu: prefinjen kvalitet čišćenja i pouzdanu vrednost za novac.

Čist račun.

Misija

Svrha našeg poslovanja, naša misija, je da uslužujemo mušterije i klijente. Trudimo se sa strašću da pružimo temeljnu i preciznu uslugu čišćenja, i da svakom komadu koji nam je poveren vratimo uredan izgled i udahnemo nov život.

Mi brinemo o vašem izgledu – vi brinite o svemu ostalom.

Vizija

Naša vizija je da kontinuirano unapređujemo svoje poslovanje stalnim privlačenjem novih mušterija i klijenata, i zadržavanjem starih, pružanjem vrhunske usluge hemijskog čišćenja, koju najvećem delu naših mušterija donosimo ‘na noge’, posredno – otvaranjem lokala u njihovom kraju, ili neposredno – preuzimanjem i vraćanjem komada za čišćenje na kućnom pragu i svakoj drugoj adresi.

Danas se trudimo da budemo bolji od konkurencije, sutra da budemo bolji nego danas.